Gruppetrening

Vi tilbyr ulike gruppetilbud til våre pasienter på Gulskogen Fysioterapi. Nedenfor finner du en oversikt over ansvarlig fysioterapeut og deres gruppetimer:

 

Ansvarlig fysioterapeut: Camilla Petterson

STEP/STYRKE

Dette er en time med fokus på generell styrke og kondisjon. Vi bruker i hovedsak egen kroppsvekt eller manualer i styrkedelen. Timen avsluttes alltid med uttøyning og litt avspenning.

Timen passer for de fleste. Deltakerne er hovedsakelig i aldersgruppen 50 til 70 år, men kan også passe for yngre, eller spreke seniorer. Det er en forutsetning at man må kunne komme seg opp og ned fra gulv. Belastningene tilpasses den enkelte.

Tidspunkt: Tirsdager kl 12.30 – 13.30 og fredager 09.30-12.30

 

SENIORGRUPPE

Dette er en time hvor alle øvelsene foregår på stol eller i stående. Fokus er på generell styrke, kondisjon og balanse. Man skal heller ikke undervurdere det sosiale aspektet av å være med i denne gruppa. Her sitter alltid latteren løst.

Timen er tiltenkt aldersgruppen 75 +. Musikken er tilpasset aldersgruppen.

Tidspunkt: Onsdager kl. 12.30 – 13.30 og torsdager kl. 12.30 – 13.30

 

ROLIG YOGA

Denne gruppetimen er planlagt med oppstart til våren. Fokus i gruppen vil være på pust, rolige bevegelser og avspenning. Øvelsene vil være inspirert av ulike yogateknikker, i hovedsak MediYoga. Alle øvelsene foregår liggende, sittende i skredderstilling eller på stol.

Timen vil passe for de som kjenner på mye stress og uro i kroppen.

Tidspunkt: Dette kommer vi tilbake til. Varighet 1,5 time.

_______________________________________________

 

Ansvarlig fysioterapeut: Della K. Henriksen

GENERELL STYRKETRENING

Dette er en time med generell styrketrening. Gruppetimen passer for personer med ulike revmatiske plager, artrose, smerteproblematikk, fibromyalgi mm. Det er en forutsetning at man må kunne komme seg opp og ned fra gulv.

Tidspunkt:

  • Mandag kl 10.30
  • Onsdag kl 10.10
  • Onsdag 11.10
  • Fredag 11.00

_______________________________________________

 

Ansvarlig fysioterapeut: Jane C. Fulford

Oversikt kommer