Gruppetrening

Mandag

  • Pilates 14.30-16.00

Tirsdag

  • Myk Trening 08.30-10.00
  • Styrke /tøyning 10.00-11.30

Onsdag

  • Pilates 08.30-10.00

Torsdag

  • Myk trening 08.30-10.00
  • Tors: Styrke /tøyning 10.00-11.30

Pilates: En rolig trening bygget på Pilates prinsipper med fokus på styrking av kroppens kjerne muskulatur. Oppmyknings øvelser for rygg og nakke. Vi bruker Pilates ring, strikk, liten ball og stor ball. Fokus på riktig bruk av muskulaturen og integrering av pust med bevegelsene. Avspenning til slutt.

Myk trening: En rolig trening som blander elementer fra Yoga, Tai Chi, Qigong og Pilates. Fokus på myke bevegelser, pust og kroppsbevissthet. Inkluderer tøyning av nakke, rygg, arm og bein samt. styrking av kroppens kjernemuskulatur. Mye fokus på pust både i forbindelse med avspenning og hvordan å integrere pusten med bevegelser. Timen inkluderer guidet kropps-skanning og avspenning. 

Step og styrke: Trening med lett oppvarming og styrke trening for hele kroppen. Vi bruker tilpasset vekter og strikk. Timen inkluderer styrke trening for mave/ rygg og tøynings øvelser for nakke, skulder, hofte og rygg. Timen passer for de som vil ha en mer aktiv trening til musikk.  

Kurs over 10 ganger

Tirsdag

  • Yoga for Indre Ro, 18.30 – 20.00

Torsdag

  • Bøy og Tøy for Menn, 17.00 – 18.30

 

Yoga for Indre Ro: En rolig yoga time med fokus på avspenning, pust og nærvær. Det er en time med fokus på stressmestring, kroppskontakt / kroppsbevissthet og integrering av pust med myke bevegelser. Passer for de som vil ta en liten time-out fra en hektisk hverdag. En av deltagere har kalt timen for «slow  motion Yoga.»

Bøy og Tøy for Menn: En rolig time for menn med fokus på tøyning / stretching av stramme muskler. En blanding av Yoga og Pilates som inkluderer oppmykings øvelser for nakke, skulder, rygg og bein samt. styrke trening for mave og rygg. Guidet avspenning til slutt.

 

For mer utfyllende informasjon ta gjerne kontakt på telefon 99471165 eller sende en e-post til janecfulford@hotmail.com